Michelin

Michelin

söndag 26 april 2015

Nu är jag jätte besviken på Twinkledeals,. Jag har inte fått min vara!

Denna vara beställde jag på sidan Twinkledeals och enligt mail så skickades den ifrån Kina den 19 mars och jag har ännu inte fått den. Den är betald och nu funderar jag ju om jag har blivit lurad eller om det verkligen kan ta så lång tid med leveransen. Det går tydligen inte skriva tillbaka på mailen. 
Men ska fortsätta att kolla om det går att på något vis efterlysa varan.
Är det någon utav er där inne som beställt varor hos Twinkledeals

Jag har nu fått några sidor som jag kan läsa att det finns en del som är besvikna och känner sig lurade när de har handlat på Twinkledeals.. Är det några fler som har känt så? 


4 kommentarer:

 1. Jag beställde en jacka for 2 månader sen som jag inte sett röken av.. Vet inte om det är självaste bolaget Twinkledeals eller om det är någon som använder bolaget för att lura folk. Tyckte redan att det var underligt, då jag använde PayPal och mottagaren var Hassan med en gmail som hette customerservice645... Men då var redan pengarna sända och sen har jag kontaktat PayPal för hjälp om att få tillbaks pengarna :/ Så jag skulle vara väldigt försiktig att beställa från detta bolag..

  SvaraRadera
 2. Trist när det blir så när man gör beställningar!
  Jag blev utan både pengar och klädesplagg!

  SvaraRadera
 3. samma här... jag beställe 3 bininis och en klänning... inte fått de än..

  SvaraRadera
 4. Beställde en klänning den 30/4 och har inte sett röken av den ännu . Är så jäkla irriterad och har mailat många gånger . Verkar lurendrejeri helt och hållit. Skit företag .

  SvaraRadera

Tack för din kommentar..