Michelin

Michelin

lördag 27 maj 2017

Recept på Krabbelurer

KRABBELURER
Det här behöver du :
1 1/2 dl strösocker
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 ägg
1 1/2 dl mjölk

Garnerning : strösocker

Gör så här : 
Blanda de torra ingredienserna i en skål.
Jag hade en vanlig hand visp när jag vispade ner ett ägg i taget, och sedan vätskan.
Smält ganska mycket smör i en stekpanna och klicka sedan ut tre stycken krabbelurer i taget i stekpannan och stek dem på medelstark värme tills de fått en gyllene färg.
Under tiden fyller du en platt tallrik med socker och här ska du genast doppa de färdig gräddade krabbelurerna . Annars fastnar inte sockret.
Servera genast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar..